stronger body stronger mind

BOxing

Strongerbody Stronger mind

Wat jij moet weten over boxing

Wil je fitter worden en meer zelfvertrouwen krijgen? Ontdek hoe boksen en kickboksen je niet alleen energie kunnen geven maar ook je focus kunnen verbeteren!

Boksen en/of kickboksen is meer dan alleen agressie kwijtraken. Het helpt je jouw energie te kanaliseren en een betere focus te krijgen. Het mooie hiervan is dat je niet alleen een goede conditie krijgt en vet verbrandt, maar je daagt jezelf uit en leert jezelf beter kennen.

Vaak denken we met boksen, oh lekker je agressie eruit. Op een bepaalde manier is dat wel zo, maar dit eigenlijk op een gecontroleerde manier, waarop jij jezelf uitdaagt en je zelf ook beter leert kennen. Je leert stoten en/of trappen en verdedigen. De training is veilig; we slaan niet op elkaar, maar gebruiken voornamelijk pads. Zo werk je aan automatismen en bouw je een gezond lichaam op.

Klaar om aan de slag te gaan? De lessen zijn afgestemd op jouw niveau. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, ik begeleid je door de basis en help je om jezelf verder te ontwikkelen. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een fitter leven en meer zelfvertrouwen!

Voordelen van boxing:

Verbeter je lichaamskracht

core workout
96%
straighten your body
87%
extreme cardio workout
91%

THE trainer

Personal trainer & lifestyle coach

Rudy Lentze

Zoek je naar een verandering in je leven waar je vitaler en gezonder kunt worden? Met meer dan 6 jaar ervaring als trainer en masseur, heb ik de expertise om jou te begeleiden naar een nieuw 100%!

Mijn aanpak is uniek en gericht op jou. Zonder oordeel, maar met volledige commitment en hard werken, bouwen we samen aan een persoonlijk pad naar succes. We focussen op de pijlers mindset, training, voedingsadvies, en het voorkomen van blessures, die centraal staan in mijn trainingsschema.

Stel je voor dat je niet alleen fysiek sterker wordt maar ook mentaal groeit. Bij mij krijg je een op maat gemaakt pakket dat past bij jouw behoeften en ambities. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, ik ben er om je te helpen.


Wacht niet langer en begin vandaag nog aan jouw persoonlijke reis naar een vitaler leven. Mijn aanbod omvat personal training, boxing, en massages, allemaal op maat gemaakt om jouw unieke behoeften en doelen te bereiken. Neem contact op om een sessie te plannen die past bij jouw schema. Samen werken we aan een gezonder, fitter en zelfverzekerd leven. Meld je aan bij mij Rudy Lentze, jouw Personal Trainer & Lifestyle Coach, en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Rudy Lentze jouw personal trainer

Belangrijke weetjes

Zeker! Mijn bokslessen zijn speciaal ontworpen voor individuen en tweetallen en zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, of fitnessniveau.

Privélessen bieden een één-op-één-ervaring, waarbij ik je persoonlijk begeleidt om je technieken te perfectioneren en aan je individuele fitnessdoelen te werken.

Lessen in tweetallen zijn perfect als je wilt trainen met een vriend of partner. Hier zal ik jullie begeleiden in een motiverende en ondersteunende omgeving, waar jullie samen kunnen groeien en elkaar kunnen uitdagen.

Of je nu een complete beginner bent of al ervaring hebt met boksen, Mijn unieke aanpak zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en gestimuleerd wordt om je grenzen te verleggen.

Heb je specifieke behoeften of gezondheidsproblemen? ik werkt nauw samen met jou om een trainingsprogramma op maat te ontwikkelen, afgestemd op jouw situatie.

Meld je vandaag nog aan voor privé bokslessen of lessen in tweetallen met mij, en zet de eerste stap naar een fitter leven en meer zelfvertrouwen. ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou aan de slag te gaan!

Hoewel het niet verplicht is, raad ik je aan om je eigen bokshandschoenen aan te schaffen voor extra comfort en hygiëne. Extra bescherming, zoals een bitje of scheenbeschermers, is ook praktisch, maar wederom niet verplicht. Als je net begint en nog geen eigen spullen hebt, maak je geen zorgen! We kunnen in het begin zorgen voor de benodigde uitrusting, en ik kan je adviseren over de beste producten als je besluit ze zelf aan te schaffen.

Je kunt starten met de privé bokslessen of lessen in tweetallen bij mij op elk moment dat het jou uitkomt. Met flexibele planning en persoonlijke aandacht, ben ik klaar om je te verwelkomen in jouw fitnessreis. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met boksen, meld je aan en we zullen samen een schema opstellen dat past bij jouw behoeften en doelen. Start vandaag nog met boksen en ontdek hoe mijn persoonlijke training je kan helpen een fitter en zelfverzekerder leven te leiden!

Absoluut, boksen is geschikt voor alle leeftijden! Of je nu een enthousiaste tiener bent of in de bloei van je leven, mijn privé bokslessen en lessen in tweetallen zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften en doelen te voldoen. Ik stem de training af op jouw leeftijd, fitnessniveau en persoonlijke doelstellingen, zodat je altijd een uitdagende en plezierige ervaring hebt. Boksen is een geweldige manier om fit te blijven, je zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe vaardigheden te leren, ongeacht je leeftijd. Meld je aan en ontdek waarom boksen met mij de perfecte keuze is voor jou, ongeacht hoe jong of oud je bent!

Nee, je hoeft het hele pakket niet in één keer te betalen! Bij mijn privé bokslessen en lessen in tweetallen bied ik flexibele betalingsopties om aan jouw behoeften te voldoen. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks te betalen, waarbij je steeds de maand vooruit betaalt. Het minimale pakket is 3 maanden.

Als je echter kiest om het volledige pakket in één keer te betalen, ontvang je een aantrekkelijke korting van 10% op het totaalbedrag. Dit is een geweldige manier om te besparen en tegelijkertijd te investeren in je gezondheid en welzijn.

Klaar om te beginnen? Meld je aan voor de bokslessen en kies de betalingsoptie die het beste bij jou past. Ik kijk ernaar uit om samen aan je fitnessdoelen te werken!

De training

Stronger Body Stronger Mind

Geef niet op voordat je ermee gestart bent

E-mail *
Password *

Begin nu met een frisse start