stronger body stronger mind

BOxing

Strongerbody Stronger mind

Wat jij moet weten over boxing

Welkom! Mijn naam is [uw naam], en ik ben hier om u de kracht, het zelfvertrouwen en de gezondheid te geven die u verdient. Als ervaren personal trainer en boxinstructeur wil ik met u delen waarom ik geloof dat boxen één van de meest effectieve en transformerende vormen van lichaamsbeweging is die er bestaan.

Boxen is niet alleen een sport, het is een manier van leven die discipline, vastberadenheid en respect vereist. Het is een fysieke uitdaging die elke spier in uw lichaam test en vormt, maar het is ook een mentale uitdaging die uw doorzettingsvermogen, focus en zelfbeheersing aanspreekt.

De kracht van boxen ligt in de allesomvattende benadering van fitness. Het is een volledige lichaamstraining die kracht, flexibiliteit, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie combineert in één sessie. Met elke stoot die u uitdeelt, elke beweging die u maakt, werkt u aan uw spierdefinitie, verbrandt u calorieën en verbetert u uw cardiovasculaire gezondheid.

Maar boxen gaat verder dan het fysieke. Het is ook een geweldige stressverlichter. Na een lange, moeilijke dag is er niets zo bevrijdend als het lanceren van krachtige combinaties op de bokszak. Het helpt om de geest te zuiveren en de focus te herstellen, waardoor het een ideale oefening is voor het behoud van mentale gezondheid.

Bovendien biedt boxen waardevolle zelfverdedigingstechnieken. Hoewel ik hoop dat u ze nooit hoeft te gebruiken, kan het geruststellend zijn om te weten dat u in staat bent om uzelf te beschermen indien nodig.

Tot slot is er het zelfvertrouwen. De ervaring van het beheersen van een nieuwe techniek, van het zien van uw eigen vooruitgang, is ongelooflijk krachtig. Boxen leert u niet alleen hoe u uw lichaam kunt beheersen, maar ook hoe u uw potentieel kunt ontketenen. Het is een sport die u helpt om uw innerlijke kracht te vinden en te gebruiken.

Dus, of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, uw fitnessniveau wilt verbeteren, of een nieuwe manier wilt vinden om stress te beheersen, boxen kan de oplossing zijn. Ik nodig u uit om met mij op deze reis te gaan, om te ontdekken hoe sterk, zelfverzekerd en gezond u echt kunt zijn. Maak vandaag nog uw eerste stap in de boksring – ik beloof dat u er geen spijt van zult krijgen.

Voordelen van boxing:

Verbeter je lichaamskracht

core workout
96%
straighten your body
87%
extreme cardio workout
91%

THE trainer

Personal trainer & lifestyle coach

Rudy Lentze

Met meer dan 6 jaar ervaring als trainer en masseur ben ik goed in staat om jou te helpen om vitaler te worden. Zonder oordeel, maar met commitment en hard werken gaan we samen op naar een mooi resultaat.

De pijlers mindset, training, voedingsadvies en het voorkomen van blessures staan centraal.

Hierop wordt het pakket samengesteld om jou zo goed mogelijk te helpen. Op naar een nieuwe 100%

Rudy Lentze jouw personal trainer

Belangrijke weetjes

Iedereen kan personal training doen, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of doelen. Een personal trainer kan je helpen om je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden, door je professioneel advies te geven, persoonlijke aandacht te geven en oefeningen te geven die specifiek gericht zijn op jouw behoeften en doelen.

Het is niet nodig om spullen mee te nemen naar een personal training sessie, aangezien de personal trainer over alle benodigde materialen en apparatuur beschikt. Je hoeft alleen comfortabele kleding en schoenen mee te nemen.

Je kunt op ieder moment starten met personal training. Of je nu net begint met het verbeteren van je conditie of al jaren actief bent, een personal trainer kan je helpen om je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden. Je hoeft alleen maar een afspraak te maken en klaar om te gaan!

Personal training is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd. Of je nu jong bent of op leeftijd, een personal trainer kan je helpen om een gezonde levensstijl te behouden en om je doelen te bereiken, door oefeningen te geven die specifiek gericht zijn op jouw behoeften en doelen.

De mogelijkheid om per maand te betalen is er. Betaal je in 1x krijg je 10% korting.

Maandelijks betaal je dan de maand vooruit. Het minimale pakket is 3 maanden.

De training

Maandelijks

Basic

3 maanden

275/per maand
1x per week
1:1 training
Persoonlijk schema

Regular

3 maanden

395/per maand
2x per week
1:1 training
Persoonlijk schema

Basic

3 maanden

495/per maand
3x per week
1:1 training
Persoonlijk schema

Stronger Body Stronger Mind

Geef niet op voordat je ermee gestart bent

Knettergekke after summer sale

25% korting

op pakket x*

* Aanbieding geld alleen bij een eenmalige betaling van het pakket

Rudy Lentze jouw personal trainer

Begin nu met een frisse start