stronger body stronger mind

1:1 personal training

Strongerbody Stronger mind

Laat Me Je Helpen bij Je Fitnessdoelen: Ik Ben Jouw Stok achter de Deur naar Succes

Heb je ooit het gevoel gehad dat je er alleen voor staat bij je fitnessinspanningen? Misschien train je met een vriend, maar ik kan je de deskundige begeleiding bieden die je echt kan uitdagen. Dat is waar ik als personal trainer het verschil maak!

Als jouw personal trainer ben ik niet zomaar een motivatieboost; ik ben een toegewijde partner in jouw reis naar gezondheid en welzijn. Stel je voor dat je iemand hebt die niet alleen tijd voor je maakt, maar ook precies weet hoe hij je veilig en effectief kan pushen. Je hoeft niet langer te vertrouwen op vrienden die het ook druk hebben; ik ben volledig gericht op jouw succes.

Wat maakt werken met mij zo uniek en effectief?

  • Expertise: Ik heb de kennis om je verder te duwen dan wat comfortabel is.
  • Aandacht: Ik besteed aandacht aan de techniek van je oefeningen, zorg voor je veiligheid, en help je om het maximale uit elke oefening te halen.
  • Motivatie: Het is alsof ik naast je sta en je precies vertel wat je moet doen, voortdurend aanmoedig en inspireer.
  • Resultaten: Dankzij een aangepast programma dat speciaal voor jou is ontworpen, zul je echte, meetbare vooruitgang zien in zowel fitness als voeding.

 

Ben je klaar om de voordelen van personal training met mij te ervaren? Neem vandaag nog contact met me op en begin aan een reis die speciaal is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Met mijn begeleiding en ondersteuning zul je niet alleen je doelen bereiken, maar ook nieuwe hoogten van welzijn en vertrouwen ontdekken. Jouw succes begint hier, en ik sta klaar om je te begeleiden. Start nu met mij!

Voordelen Personal Training:

Verbeter je lichaamskracht

core workout
96%
straighten your body
87%
extreme cardio workout
91%

THE trainer

Personal trainer & lifestyle coach

Rudy Lentze

Zoek je naar een verandering in je leven waar je vitaler en gezonder kunt worden? Met meer dan 6 jaar ervaring als trainer en masseur, heb ik de expertise om jou te begeleiden naar een nieuw 100%!

Mijn aanpak is uniek en gericht op jou. Zonder oordeel, maar met volledige commitment en hard werken, bouwen we samen aan een persoonlijk pad naar succes. We focussen op de pijlers mindset, training, voedingsadvies, en het voorkomen van blessures, die centraal staan in mijn trainingsschema.

Stel je voor dat je niet alleen fysiek sterker wordt maar ook mentaal groeit. Bij mij krijg je een op maat gemaakt pakket dat past bij jouw behoeften en ambities. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, ik ben er om je te helpen.


Wacht niet langer en begin vandaag nog aan jouw persoonlijke reis naar een vitaler leven. Mijn aanbod omvat personal training, boxing, en massages, allemaal op maat gemaakt om jouw unieke behoeften en doelen te bereiken. Neem contact op om een sessie te plannen die past bij jouw schema. Samen werken we aan een gezonder, fitter en zelfverzekerd leven. Meld je aan bij mij Rudy Lentze, jouw Personal Trainer & Lifestyle Coach, en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Rudy Lentze jouw personal trainer

Belangrijke weetjes

Iedereen kan personal training doen, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of doelen. Een personal trainer kan je helpen om je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden, door je professioneel advies te geven, persoonlijke aandacht te geven en oefeningen te geven die specifiek gericht zijn op jouw behoeften en doelen.

Het is niet nodig om spullen mee te nemen naar een personal training sessie, aangezien de personal trainer over alle benodigde materialen en apparatuur beschikt. Je hoeft alleen comfortabele kleding en schoenen mee te nemen.

Je kunt op ieder moment starten met personal training. Of je nu net begint met het verbeteren van je conditie of al jaren actief bent, een personal trainer kan je helpen om je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden. Je hoeft alleen maar een afspraak te maken en klaar om te gaan!

Personal training is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd. Of je nu jong bent of op leeftijd, een personal trainer kan je helpen om een gezonde levensstijl te behouden en om je doelen te bereiken, door oefeningen te geven die specifiek gericht zijn op jouw behoeften en doelen.

De mogelijkheid om per maand te betalen is er. Betaal je in 1x krijg je 10% korting.

Maandelijks betaal je dan de maand vooruit. Het minimale pakket is 3 maanden.

De training

Stronger Body Stronger Mind

Geef niet op voordat je ermee gestart bent

E-mail *
Password *

Begin nu met een frisse start