stronger body stronger mind

1:1 personal training

Strongerbody Stronger mind

Wat jij moet weten over 1:1 personal training

Personal training is een grote stok achter de deur.

Als u ooit geprobeerd hebt om uw eigen trainingen te doen, weet u dat het kan voelen alsof u alleen bent in uw inspanningen. U traint misschien met een vriend, maar als hij geen personal trainer of fitnessprofessional is, heeft hij niet de expertise om u verder te duwen dan wat comfortabel is.

Plus, ze hebben waarschijnlijk andere dingen te doen. Zij hebben het ook druk! Daarom is personal training zo geweldig – het geeft u toegang tot iemand die tijd voor u maakt en u de aandacht en motivatie geeft die de meeste mensen zichzelf niet kunnen geven.

Personal training is alsof iemand op je hoofd gaat zitten en je vertelt wat je moet doen van nu tot altijd. (Of totdat je stopt met betalen.)

Maar dat is nog niet alles – personal training betekent ook dat uw trainer aandacht besteedt aan de techniek van uw oefeningen. Dit zorgt ervoor dat u veilig bent en het maximale uit elke oefening haalt, zodat uw lichaam niet geblesseerd raakt of lijdt aan overbelastingsblessures.

Het voordeel van personal training is echt!

U zult resultaten zien dankzij het aangepaste programma dat speciaal voor u werd ontworpen door iemand die weet wat hij doet als het op fitness en voeding aankomt.

Voordelen Personal Training:

Verbeter je lichaamskracht

core workout
96%
straighten your body
87%
extreme cardio workout
91%

THE trainer

Personal trainer & lifestyle coach

Rudy Lentze

Met meer dan 6 jaar ervaring als trainer en masseur ben ik goed in staat om jou te helpen om vitaler te worden. Zonder oordeel, maar met commitment en hard werken gaan we samen op naar een mooi resultaat.

De pijlers mindset, training, voedingsadvies en het voorkomen van blessures staan centraal.

Hierop wordt het pakket samengesteld om jou zo goed mogelijk te helpen. Op naar een nieuwe 100%

Rudy Lentze jouw personal trainer

Belangrijke weetjes

Iedereen kan personal training doen, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of doelen. Een personal trainer kan je helpen om je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden, door je professioneel advies te geven, persoonlijke aandacht te geven en oefeningen te geven die specifiek gericht zijn op jouw behoeften en doelen.

Het is niet nodig om spullen mee te nemen naar een personal training sessie, aangezien de personal trainer over alle benodigde materialen en apparatuur beschikt. Je hoeft alleen comfortabele kleding en schoenen mee te nemen.

Je kunt op ieder moment starten met personal training. Of je nu net begint met het verbeteren van je conditie of al jaren actief bent, een personal trainer kan je helpen om je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden. Je hoeft alleen maar een afspraak te maken en klaar om te gaan!

Personal training is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd. Of je nu jong bent of op leeftijd, een personal trainer kan je helpen om een gezonde levensstijl te behouden en om je doelen te bereiken, door oefeningen te geven die specifiek gericht zijn op jouw behoeften en doelen.

De mogelijkheid om per maand te betalen is er. Betaal je in 1x krijg je 10% korting.

Maandelijks betaal je dan de maand vooruit. Het minimale pakket is 3 maanden.

De training

Maandelijks

Basic

3 maanden

275/per maand
1x per week
1:1 training
Persoonlijk schema

Regular

3 maanden

395/per maand
2x per week
1:1 training
Persoonlijk schema

Basic

3 maanden

495/per maand
3x per week
1:1 training
Persoonlijk schema

Stronger Body Stronger Mind

Geef niet op voordat je ermee gestart bent

Knettergekke after summer sale

25% korting

op pakket x*

* Aanbieding geld alleen bij een eenmalige betaling van het pakket

Rudy Lentze jouw personal trainer

Begin nu met een frisse start