Jouw trainer

Rudy lentze

Heb je aanmoediging nodig? Ik zal je motiveren!

STRONGER BODY, STRONGER MIND

Rudy Lentze: Ondernemer, Sporter, Familieman, en Jouw Personal Trainer & Lifestyle Coach

Ben je op zoek naar een ervaren coach die begrijpt wat het betekent om te worstelen en te overwinnen? Maak kennis met Rudy, een trotse oom van 5 kids, levensgenieter, en iemand die de kracht van sport gebruikt om zichzelf te transformeren.

Ik ben Rudy, met 8 jaar ervaring in de fitnessbranche en 5 jaar als personal trainer en fitnessinstructeur. Van ijshockey en vechtsport tot fitness, sport heeft me geholpen om te ontspannen en zelfvertrouwen te winnen. Het was mijn uitlaatklep en verbindingsmiddel, zelfs tijdens de uitdagingen van burn-out en depressie. Nu heb ik de juiste balans gevonden in ondernemen, zelf trainen en het helpen van anderen zoals jij.

Mijn aanpak is uniek, omdat ik niet alleen kennis en ervaring in de fitnessbranche bied, maar ook persoonlijke ervaringen en inzichten deel. Of je nu interesse hebt in personal training, boxing, massages, of een combinatie van deze, ik ben 100% toegewijd aan jouw succes. Hier zijn enkele van mijn kwalificaties:

  • Mindfulness Trainer
  • Deeltijd student fysiotherapie
  • Basishardlooptrainer
  • Functional Trainer
  • Medische Fitness Expert (ervaring met fibromyalgie, heupdysplasie)
  • Gewichtsconsulent
  • Vechtsport Specialist
  • Innemend en toegankelijk

 

Ben je klaar om een nieuwe reis naar een gezonder en gelukkiger leven te beginnen? Ik neem je graag mee in mijn proces en ontdek samen met jou wat jij uit jezelf kunt halen. Neem contact op voor personal training, boxing, en massages, allemaal afgestemd op jouw unieke behoeften. Meld je aan bij Rudy Lentze, jouw Personal Trainer & Lifestyle Coach, en start vandaag nog aan jouw persoonlijke reis naar welzijn.

Core stability training
96%
Trainingen op maat
100%
Cardio
90%
Verbetering houding
100%

“Ik geloof echt in hard werken, toewijding, en zelfdiscipline.”

Begin vandaag nog

change your lifestyle

E-mail *
Password *

Begin nu met een frisse start